Geld doneren

Voedselbank De Bilt / Geld doneren

Uw hulp is zeer welkom en hard nodig, zeker nu het aantal afnemers groeit door de stijgende kosten van levensonderhoud. Elke euro is welkom!

Doneren met de QR-code

Doneer gemakkelijk via de QR-code. Scan de code met uw telefoon om naar iDeal te gaan. Kies vervolgens uw bank en het bedrag dat u wilt doneren. Kunt u de code niet scannen? Klik of tik dan op de code om op die manier naar iDeal te gaan. U kunt de code ook gebruiken om zelf aandacht te vragen voor de Voedselbank, bijvoorbeeld door de code uit te printen of op een andere manier te verspreiden. Klik hier voor de code in groot formaat.

Doneren via iDeal of overboeking

Wilt u een veilige donatie via iDeal of overboeking doen? Wat ontzettend fijn! U kunt zelf kiezen of u eenmalig of een bijdrage per termijn wilt doneren: beide zijn erg welkom. Alle donaties worden via ons beveiligde betaalplatform verwerkt. Enorm veel dank, ook namens onze afnemers!

Bedrag


Handmatig overmaken

Donaties kunnen ook handmatig worden overgemaakt op:
IBAN: NL81RABO0139241612 t.n.v. Stichting Voedselbank De Bilt.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Voedselbank De Bilt is een ANBI erkende stichting, u kunt ons via deze link opzoeken bij de Belastingdienst. Als een schenker een contract met ons tekent, verbindt hij/zij zich om ten minste vijf jaar achtereen een bepaald bedrag te doneren. In dat geval zijn de giften volledig fiscaal aftrekbaar, terwijl niet contractueel vastgelegde giften pas aftrekbaar zijn boven een bepaald bedrag, afhankelijk van het inkomen. Informatie: ANBI Formulier: Overeenkomst Periodieke Gift Of neem contact op met de secretaris / jurist van het bestuur, via contact@voedselbankdebilt.nl