Doneren | Voedselbank De Bilt
22
page-template-default,page,page-id-22,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Doneren

Voor het verantwoord draaiend houden van de Voedselbank is een structurele inkomstenbron nodig, zodat het zeker is dat ook in de (nabije) toekomst de rekeningen voor elektriciteit, benzine, huur van een auto e.d. betaald kunnen worden. De Voedselbank krijgt geen structurele subsidie van gemeente of andere overheden.

Omdat de stichting een ANBI erkende instelling is zijn donaties aftrekbaar van de belasting. Meer informatie over ANBI vindt u hier.

Handmatig overmaken

Donaties kunnen worden overgemaakt op IBAN: NL81RABO0139241612 t.n.v. Stichting Voedselbank De Bilt. Alvast bedankt voor uw steun!

Online doneren aan de Voedselbank

Wilt u een donatie overmaken en daarmee vriend worden van Voedselbank De Bilt? Wat ontzettend fijn.
U kunt zelf kiezen of u een eenmalige of een bijdrage per termijn wilt doneren: beiden zijn erg welkom. Veel dank namens de ontvangers van onze pakketten!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag €*