Een jaar koffie voor de Voedselbank | Voedselbank De Bilt
1229
post-template-default,single,single-post,postid-1229,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Een jaar koffie voor de Voedselbank

Een jaar koffie voor de Voedselbank

Dankzij een mooie actie van de Lions Club Bilthoven 2000 heeft de Voedselbank genoeg koffie gekregen om de afnemers een heel jaar van koffie te voorzien! In vier supermarkten en bij de Voedselbank stonden verzameldozen waarin Douwe Egberts punten gedoneerd konden worden. In totaal zijn daar maar liefst 638.000 punten mee verzameld. Deze zijn ingewisseld voor het fantastische totaal van 1332 pakken koffie. Namens de (afnemers van de) Voedselbank heel hartelijk dank aan de spaarders, gulle gevers en natuurlijk de Lions Club!

Synchroon met deze actie is ook oud en vreemd geld ingezameld ten behoeve van de Lions Werkgroep Blinden. Binnen onze gemeente is via drie inzamel dozen in totaal 11 kg oud en vreemd geld bijeengebracht – goed voor ruim 35 staaroperaties in derde wereldlanden. Een heel mooi resultaat waarvoor de leden van de Lions Club u ook hartelijk willen bedanken.

Koffie voor de Voedselbank

No Comments

Leave a Comment