Vacature: beheerder website (v/m)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: beheerder website (v/m)

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 80 vrijwilligers. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een:

Beheerder website (v/m)

Wat je gaat doen

De webmaster beheert onze website en de e-mailadressen en -lijsten. Vooral het actueel houden van de website met nieuwsberichten is van belang. Daarnaast is het af en toe nodig om de website aan te passen aan nieuwe eisen en wensen. Denk dan een een update van de structuur, het uitvoeren van technische updates of integratie van een webshop zoals WooCommerce.

Je bent gemiddeld een uurtje per week kwijt aan noodzakelijk werk. Het staat je natuurlijk vrij om er meer tijd in te steken en de site verder uit te bouwen!

Wat we zoeken

We zoeken best wat in onze nieuwe beheerder, maar je hoeft écht niet alles in één keer te kunnen. Er is genoeg ruimte om jezelf dingen aan te leren! Bij deze een klein lijstje van handige skills:

  • Interesse in het werk van de voedselbank;
  • Ervaring met WordPress en plugins;
  • Ervaring met hosting (je weet bijvoorbeeld wat een DNS is);
  • Ervaring met Google Workspace of een vergelijkbaar pakket.

Info en contact

Heb je vragen, wil jij je aanmelden of eerst overleggen? Neem contact op met onze huidige beheerder (Wolf) om alles te bespreken. Mail: website@voedselbankdebilt.nl.