Vacature: chauffeur (m/v)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: chauffeur (m/v)

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 80 vrijwilligers. Niemand wordt betaald. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

CHAUFFEUR (m/v)

Taakomschrijving

Als lid van het transportteam haal je met de voedselbankbus producten op bij de aangesloten supermarkten en andere leveranciers.

Wij zoeken een chauffeur voor onze koelbus voor zaterdagochtend, eenmaal per twee weken. Het is maximaal drie uur werk per keer. Het is voorlopig een tijdelijke functie tot en met eind juni, ter vervanging van een chauffeur. Wellicht dat het daarna een permanente functie wordt.

Wij vragen

Een zelfstandige vrijwilliger met hart voor de voedselbank. Rijbewijs BE vereist. Bereid om een training voedselveiligheid te volgen en zich te houden aan de voedselveiligheidsregels en de corona maatregelen. Daarnaast moet je fysiek in staat zijn om te tillen en te sjouwen. 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 350 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Tijdsbesteding: 3 tot 4 uur per twee weken op de zaterdagochtend

Interesse?

Heb je een geldig rijbewijs en wil je meewerken in het chauffeursteam van onze voedselbank? Of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator van het team, Jaap Kingma, via buscoordinator@voedselbankdebilt.nl.