Vacature: chauffeurs (m/v)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: chauffeurs (m/v)

Voedselbank De Bilt is een organisatie die voedselhulp biedt aan mensen die in ernstige financiële problemen zijn geraakt, en die in een van de zes kernen van de gemeente De Bilt wonen, dus in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk of Westbroek. Wij geven voedsel dat is gedoneerd en/of door ons gekocht dankzij financiële donaties. In de voedselbank houden we ons aan de coronarichtlijnen.

Vrijwilligers

Bij de voedselbank werken we uitsluitend met vrijwilligers. Iedereen, in welke functie dan ook, werkt geheel onbetaald. We zijn met zo’n 70 medewerkers, in diverse functies/teams, zoals magazijnteam, winkelteam met gastvrouwen/gastheren, chauffeurs, team events, webmaster, team social media en bestuur. Voor ons transportteam zoeken we een tweetal

CHAUFFEURS (M/V)

Taakomschrijving

Als lid van het transportteam haal je met de koelbus van de voedselbank producten op bij de aangesloten supermarkten en andere leveranciers. 
We zoeken een chauffeur voor onze koelbus voor dinsdagochtend en vrijdagochtend. Het is maximaal 3 uur werk per keer.

Wie wij zoeken

Een zelfstandige vrijwilliger met hart voor de voedselbank, die gevarieerde contacten aangaan leuk vindt en in teamverband wil werken. Rijbewijs BE is vereist.

Wij bieden

Zinvol werk. Door jouw inzet draag je rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 350 volwassenen en kinderen, die onze voedselhulp nodig hebben. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers Daarnaast werk je in een sociale omgeving met onderlinge collegialiteit en gezelligheid.

Algemeen

Voor de vrijwilligers hebben wij een vrijwilligersverzekering. Wij bieden een vrijwilligersovereenkomst aan en zorgen voor een introductieprogramma. Een cursus voedselveiligheid maakt onderdeel uit van de inwerkperiode.

Interesse?

Heb je een geldig rijbewijs en wil je meewerken in het transportteam van onze voedselbank? Of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator van het team, Jaap Kingma, via buscoordinator@voedselbankdebilt.nl. Of bel naar de Voedselbank: 030 – 7514601 op dinsdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.