Vacature: chauffeur (m/v) - Voedselbank De Bilt
2434
page-template-default,page,page-id-2434,page-child,parent-pageid-24,cookies-not-set,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Vacature: chauffeur (m/v)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: chauffeur (m/v)

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 80 vrijwilligers. Niemand wordt betaald. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

CHAUFFEUR (m/v)

De werkzaamheden

We zoeken meer chauffeurs voor ons team, met name voor de dinsdag- en vrijdagochtend voor een rondje langs de supermarkten.

Interesse?

Heb je een geldig rijbewijs en wil je meewerken in het chauffeursteam van onze voedselbank? Of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator van het team, Jaap Kingma, via buscoordinator@voedselbankdebilt.nl.