Vacature: coördinator magazijn | Voedselbank De Bilt
1842
page-template-default,page,page-id-1842,page-child,parent-pageid-24,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Vacature: coördinator magazijn

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: coördinator magazijn

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 75 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Coördinator magazijn

Functieomschrijving

Het betreft een zelfstandige functie: je kunt de tijd waarin je werkt grotendeels zelf plannen. De werkzaamheden kunnen voor een deel vanuit je eigen huis (online) worden gedaan. Voedselbank De Bilt heeft ook een werkruimte (magazijn, kantoor, etc) in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt. Hier vindt elke dinsdag en vrijdag de uitgifte plaats en is er plek om te werken en vergaderen. Het aantal uren per week zal verschillen en daar zijn we graag flexibel in!

Je taken

  • Leiding geven aan het magazijnteam;
  • Planning magazijnmedewerkers;
  • Contacten onderhouden met ander voedselbanken en leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor certificering en logboek voedselveiligheid;
  • Contacten met inspecteurs voedselveiligheid;
  • Coördinatorenoverleg;
  • Bestuursoverleg.

Ons aanbod

Je bent vrijwilliger bij de voedselbank omdat je het leuk vindt om dit werk te doen. Vrijwilligers die bij de voedselbank helpen als magazijn- of winkelmedewerker, als gastvrouw of als chauffeur, helpen zo mogelijk ook bij incidentele activiteiten, zoals actieweken bij de supermarkten, het bemensen van kraampjes, e.d.

Wij bieden een flexibele functie bij een sociale organisatie. Zonder jezelf meteen vast te leggen voor vaste dagen en uren. De functie brengt wel mee dat je regelmatig op de voedselbank moet zijn. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen.

Je draagt bij aan het verbeteren van de situatie van circa 280 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, en staan mensen positief tegenover de Voedselbank.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar onze secretaris via contact@voedselbankdebilt.nl of bel hem op 06 – 21 54 51 27.