Vacature: gastvrouw / gastheer - Voedselbank De Bilt
391
page-template-default,page,page-id-391,page-child,parent-pageid-24,cookies-not-set,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Vacature: gastvrouw / gastheer

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: gastvrouw / gastheer

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 75 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Gastvrouw / gastheer

In 2019 zijn we een voedselbankwinkel geworden die vaker geopend is. Op dinsdag- en vrijdagochtend wordt de voedselbankwinkel in orde gemaakt voor de komst van de afnemers die ’s middags.komen winkelen. Door toename van het aantal afnemers en omdat we nu vaker geopend zijn, zoeken we meer mensen die gastvrouw of gastheer kunnen zijn.

 

Taken

  • De gastvrouw/-heer maakt de ontvangstruimte gereed door op de tafel koffie, thee, kopjes en evt. wat lekkers klaar te zetten.
  • Hij/zij begeleidt de afnemers bij het winkelen.
  • Hij/zij maakt na de uitgifte samen met de andere gastvrouwen/-heren alle ruimtes weer in orde (opruimen/schoonmaken): het magazijn, de ontvangstruimte, de keuken en het toilet.
  • We verwachten van de vrijwilliger dat hij/zij ook meewerkt bij bijvoorbeeld supermarktacties

Gewenst profiel

  • Sociale aanpakker
  • Kan discreet met de situatie omgaan
  • Communicatieve en empathische kwaliteiten

Inzet : De functie omvat 3 uren op dinsdagen en/of vrijdagen.

 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 250 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar een van onze coordinatoren via coordinator@voedselbankdebilt.nl of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op dinsdagen en vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur, of spreek het antwoordapparaat in).

Voor meer informatie over Voedselbank De Bilt, volg je ons op Facebook, twitter, Instagram of LinkedIn.