Vacature: magazijnmedewerker - Voedselbank De Bilt
1215
page-template-default,page,page-id-1215,page-child,parent-pageid-24,cookies-not-set,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Vacature: magazijnmedewerker

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: magazijnmedewerker

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 75 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Magazijnmedewerker (m/v)

Wat zoeken we?
Als magazijnmedewerker ben je met een tiental andere medewerkers en de coördinator van het magazijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons magazijn. Dit magazijn is gevestigd in onze ruimte in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt (aan de parkeerplaats achter de Dirk vd Broek, Hessenweg, de Bilt).

Werkzaamheden
Op alle werkdagen worden levensmiddelen bij de supermarkten opgehaald en naar het magazijn van de voedselbank gebracht. Op basis van gemaakte afspraken worden levensmiddelen in de koel- of vriescel opgeslagen. Als magazijnmedewerker sorteer je de levensmiddelen die bij kamertemperatuur in het magazijn worden opgeslagen naar THT datum.

Op dinsdag- en vrijdagochtend wordt de voedselbankwinkel in orde gemaakt voor de afnemers die ‘s middags komen winkelen.

Certificaat en Voedselveiligheid
In 2014 is onze voedselbank gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid. De organisatie van het magazijn speelt voor dit certificaat een cruciale rol. Alle vrijwilligers die actief zijn in het magazijn spelen een zeer belangrijke rol in het handhaven van de kwaliteitseisen nodig voor het behoud van dit certificaat. Je hebt dus een rol van vitaal belang!

Inzet
* Deze functie omvat (op werkdagen) ongeveer 3 a 5 uren per week. We zoeken met name mensen voor de donderdag en vrijdag!
* Uiteraard is in overleg meer/minder inzet altijd mogelijk

Gewenst profiel
* Benaderbaar en vriendelijk
* Enige kennis over voedsel is zeker een voordeel maar niet onmisbaar

Ons aanbod
Wij bieden een flexibele functie bij een sociale organisatie waar je deel wordt van een gezellig team. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van de situatie van circa 200 volwassenen en kinderen, een dankbare taak!

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar contact@voedselbankdebilt.nl. We drinken graag eens een kop koffie (of thee) met je!