Vacature: social media medewerker (m/v)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: social media medewerker (m/v)

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt en te Voedselbank De Bilt is een organisatie die voedselhulp biedt aan mensen die in ernstige financiële problemen zijn geraakt, en die in een van de zes kernen van de gemeente De Bilt wonen, dus in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk of Westbroek. Wij geven voedsel dat is gedoneerd en/of door ons gekocht dankzij financiële donaties. In de voedselbank houden we ons aan de corona-richtlijnen. 

Vrijwilligers

Bij de voedselbank werken we uitsluitend met vrijwilligers. Iedereen, in welke functie dan ook, werkt geheel onbetaald. We zijn met zo’n 70 medewerkers, in diverse functies/teams, zoals magazijnteam, winkelteam met gastvrouwen/gastheren, chauffeurs, team events, webmaster, team social media en bestuur. Voor ons Team Social Media zoeken we een

MEDEWERKER SOCIAL MEDIA (m/v)

Wie wij zoeken

We zoeken iemand die wil werken in een klein, enthousiast team en wil meewerken aan communicatie via social media.

Wat we doen

We geven informatie over ons werk in de voedselbank en willen graag mensen bereiken die onze hulp nodig hebben en die ons werk kunnen ondersteunen. We doen dit in goed Nederlands, op plezierige toon en in goede samenwerking met elkaar. We beheren Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat we bieden

We streven ernaar voor elk kanaal een eigen beheerder te hebben. We werken nauw samen zodat we Zelfstandig werken, in overleg. We streven ernaar voor elk kanaal een eigen beheerder te hebben. We werken nauw samen zodat we eenzelfde uitstraling hebben en dezelfde onderwerpen aansnijden, maar er is ruimte om dit op je eigen manier te doen. Om een en ander goed te laten verlopen maken we afspraken en hebben we regelmatig (Whatsapp-)contact.

Algemeen

Voor vrijwilligers hebben we een vrijwilligersverzekering. Wij bieden een vrijwilligersovereenkomst aan en zorgen voor een inwerkprogramma.

Interesse?

Heb je vragen, wil je je aanmelden of eerst overleggen? Neem contact op met Donja om alles te bespreken. Mailadres: socialmedia@voedselbankdebilt.nl