Vacature: social media medewerker (m/v) - Voedselbank De Bilt
2507
page-template-default,page,page-id-2507,page-child,parent-pageid-24,cookies-not-set,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Vacature: social media medewerker (m/v)

Voedselbank De Bilt / Help mee  / Vrijwilliger worden / Vacature: social media medewerker (m/v)

Voedselbank De Bilt verzorgt voedselhulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 80 vrijwilligers. Niemand wordt betaald. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

MEDEWERKER SOCIAL MEDIA (m/v)

Team social media zoekt versterking!

Team Social Media van Voedselbank de Bilt zoekt mensen die mee willen werken aan communicatie via sociale media.

Wat we doen

We geven informatie over ons werk en willen graag mensen bereiken die onze hulp nodig hebben, maar ook mensen die ons werk kunnen ondersteunen. We doen dit in goed Nederlands, op plezierige toon en in goede samenwerking met elkaar. We beheren Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Zelfstandig, in overleg

We streven ernaar voor elk kanaal een eigen beheerder te hebben. We werken nauw samen zodat we eenzelfde uitstraling hebben en dezelfde onderwerpen aansnijden, maar er is ruimte om dit op je eigen manier te doen. Om een en ander goed te laten verlopen maken we afspraken en hebben we regelmatig contact.  

Info en contact

Heb je vragen, wil je je aanmelden of eerst overleggen?

Neem contact op met Lucy om alles te bespreken. Mailadres: socialmedia@voedselbankdebilt.nl