Interview: 'Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn kinderen' - Voedselbank De Bilt
1882
post-template-default,single,single-post,postid-1882,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-core-1.3,averly-ver-1.8,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header

Blog

Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Interview: ‘Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn kinderen’

Interview: ‘Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn kinderen’

Hoe ziet het leven van een afnemer van de Voedselbank eruit? Hoe is iemand bij onze Voedselbank terecht gekomen, maar vooral: hoe knokt ze zich er weer uit? Lees er alles over in onderstaand interview met Sharon. Veel dank aan Sharon die de moed heeft haar verhaal met ons te delen!