Over ons | Voedselbank De Bilt
18
page-template-default,page,page-id-18,page-parent,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Over ons

Voedselbank De Bilt maakt deel uit van de landelijke organisatie Voedselbanken Nederland. De aangesloten voedselbanken groeien explosief. Wekelijks worden 35.000 voedselpakketten vanuit ruim 150 vestigingen uitgedeeld en zijn ongeveer 85.000 Nederlanders afhankelijk van de voedselbank. In 2013 groeide het aantal klanten met 30%. Wat begon als lokaal initiatief is uitgegroeid tot een landelijke vereniging met ruim 8.300 vrijwilligers. Daar maken wij een klein onderdeel van uit.

In 2013 is het Voedselbank Servicecentrum geopend voor de ondersteuning van alle aangesloten stichtingen. Voedsel dat regionaal of landelijk wordt geworven, wordt via de 8 distributiecentra verdeeld over de aangesloten voedselbanken.

Een overzicht van de aangesloten voedselbanken in Nederland kunt u vinden op www.voedselbankennederland.nl.