ANBI | Voedselbank De Bilt
42
page-template-default,page,page-id-42,page-child,parent-pageid-18,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

anbiSchenkt u wel eens aan een ANBI goed doel? Dan mag u deze schenking alleen aftrekken van de Belastingdienst als u deze doet aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Stichting Voedselbank De Bilt is  m.i.v. 29-06-2011 door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI

ANBI-informatie Stichting Voedselbank De Bilt
Kamer van Koophandel onder nummer: 53078969
Fiscaal nummer: 850.73.6699
Contactgegevens: Stichting Voedselbank De Bilt, Molenkamp 48, 3732 EV De Bilt.

U kunt onze ANBI-status verifiëren door naar de website van de Belastingdienst te gaan: De overheid heeft in 2013 bepaald dat de verstrekking van informatie door goede doelen via internet een wettelijke voorwaarde wordt voor het behoud of de verkrijging van de ANBI-status. Vanuit publieksbelang wordt meer transparantie geëist van een ANBI.

Als u vervolgens in het veld ‘Instelling’ Stichting Voedselbank De Bilt intikt en in het veld ‘Vestigingsplaats’ De Bilt, krijgt u het resultaat.

Onze jaarverslagen vindt u onder de betreffende button.

Formulieren Belastingdienst:

Betalingsvolmacht Periodieke Gift in geld
Overeenkomst Periodieke Gift in geld