Verslag uitgifte 1 september | Voedselbank De Bilt
837
post-template-default,single,single-post,postid-837,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 1 september

Verslag uitgifte 1 september

De bus kwam uit Cothen met de groenten van Willem en Drees. De “oogst” was deze week groot: Zo waren er verschillende groenten: snijbiet, tomaten, courgettes, prei, paprika’s, bieten en aardappelen. Ook vanuit Arnhem was er ook deze week niet zoveel zuivel. Er kon dus veel groenten door de inpakkers over de kratten verdeeld worden.

Bij Fonville kreeg ik 7 bossen met roze astrumeria’s. Deze heb ik in drieën gesplitst, zodat we 21 mensen konden verblijden met een bloemetje.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

Van huize het Oosten kregen Luc en Eric  een doos met lang houdbare artikelen. Een mevrouw kwam 3 flessen met wasmiddel brengen. Een mevrouw kwam met drie tassen met lang houdbare artikelen en een 4-tal flessen limonade, die ze uit Spanje had meegebracht. Isabella brengt wekelijks brood van bakker John en de manden uit de Maartenskerk. Jolanda vertelde, dat het uitje voor de kinderen van onze Voedselbank, aangeboden door de Rotary club Groot Bilthoven gaat plaatsvinden op zondag 22 oktober. We mochten zelf een locatie kiezen en zo hebben we gekozen voor Burgers Bush in Arnhem. Daar is voor alle leeftijden wel iets te beleven. Volgende week vrijdag hopen we de uitnodigingen uit te reiken aan onze afnemers.

Nadat de bus teruggekomen was met producten uit de winkels, konden de kratten afgemaakt worden. De kratten waren weer redelijk goed gevuld, maar de bodem van ons magazijn komt wel in zicht. De hoogste tijd dus om een actiedag bij een supermarkt te houden op 30 september.

Deze week hebben we voor 52 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 161 personen, 2 personen hadden zich afgemeld en 2 afnemers hebben zonder afmelding hun pakket niet opgehaald. Hen is een Niet-geweest-brief gestuurd.

No Comments

Leave a Comment