Blog

Voedselbank De Bilt / Uitgifte  / Verslag uitgifte 10 maart 2017

Verslag uitgifte 10 maart 2017

Ik had een halve krat met levensmiddelen bij me, die ik van de Ontmoetingskerk had gekregen.

De bus binnen met spullen uit Cothen van W&D. De vracht was niet zo groot als vorige week. Dat betekent, dat de kratten ook iets minder gevuld waren met groenten. Appels waren er in overvloed, dus die kreeg iedereen in een grote zak in zijn/haar krat. Terwijl de bus weer op pad ging, maar nu naar de winkels, ben ik even naar Fonville gegaan om te zien of er ook nog bloemen voor ons waren. Ik kreeg veel bossen tulpen, oranje rozen  en wat gerbera’s mee.

Er werden vandaag de volgende goederen binnengebracht: Van de MC-kerk uit Den Dolder werden 2 dozen met levensmiddelen en een tray chocolademelk binnen gebracht De bus bracht ook nog een aantal Plus-dozen mee, die door WVT gespaard waren. De kerk uit Westbroek bracht vandaag weer 3 kratten met lang houdbare levensmiddelen binnen. Isabella had de inhoud van de manden uit de Maartenskerk meegebracht en ik had een halve krat van de Ontmoetingskerk.

Deze week waren er 62 pakketten gemaakt voor 198 personen. Er waren 2 afnemers niet geweest zonder bericht afmeldingen en er was 1 nieuwe afnemer. Ook vandaag heeft 1 afnemer weer afscheid van ons genomen. Hij heeft uitbreiding van baan gekregen en kan daardoor verder zonder de voedselbank.