Blog

Voedselbank De Bilt / Uitgifte  / Verslag uitgifte 14 juli 2017

Verslag uitgifte 14 juli 2017

Bij binnenkomst waren de inpakkers bezig met verdeling van de wortelen uit Arnhem in kleine porties. Van Willem & Drees waren er een paar kratten met groenten. Fonville had deze keer geen rozen maar wel een aantal boeketten andere bloemen, die we in kleinere bosjes verdeeld hebben, zodat we zoveel mogelijk afnemers konden bedienen van een bosje bloemen.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

Van onze tuinder van Vollenhove kwamen snijbonen, aardappelen, munt en courgettes. Van een anonieme gever kwamen 3 tassen met lang houdbare producten. Thuis had ik uit onze pruimenboom 3 kratten pruimen gelukt. Isabella haalt elke donderdag het brood bij bakker John op en tevens brengt ze dan ook de manden met inhoud uit de Maartenskerk mee. Tenslotte kwam er nog een mevrouw een tasje met wasmiddel brengen.

Deze week hebben we voor 53 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 174 personen, 1 persoon had zich afgemeld en 4 afnemers hebben zonder afmelding hun pakket niet opgehaald. 2 afnemers kwamen vrijdag voor het laatst en gaan nu verder zonder de voedselbank.