Verslag uitgifte 18 augustus 2017 | Voedselbank De Bilt
824
post-template-default,single,single-post,postid-824,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 18 augustus 2017

Verslag uitgifte 18 augustus 2017

Jolanda de voorzitter was ook aanwezig, want vandaag zou de burgemeester op bezoek komen. De groenten vanuit Cothen van Willem & Drees werden net uitgeladen. In vergelijking met vorige week was er heel veel: broccoli, courgettes, druiven en diverse andere groenten en fruit. Intussen was de burgemeester gearriveerd en hij werd rondgeleid door Jolanda, langs de verschillende afdelingen van onze voedselbank. Daarna dronk hij met alle vrijwilligers nog een kopje koffie.

Van Fonville kreeg ik een aantal bossen rozen, floxen, een aantal boeketten astroemeria’s, een aantal bosjes fresia’s

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

Van een anonieme gever kwam een doos courgettes met boontjes en snijbonen.  Van mijn buurvrouw kreeg ik 1,5 kg boontjes uit haar moestuin. En tenslotte kwam er nog een mevrouw een tas met blikjes kattenvoer brengen, omdat haar kat overleden was. Isabella brengt wekelijks brood van bakker John en de manden uit de Maartenskerk. Nadat de bus teruggekomen was met producten uit de winkels, konden de kratten afgemaakt worden. De kratten waren veer goed gevuld op de meeste stond een kop erop. Het was voor veel mensen een hele toer om alles mee naar huis te krijgen.

Deze week hebben we voor 53 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 174 personen, 1 persoon had zich afgemeld en 2 afnemers hebben zonder afmelding hun pakket niet opgehaald.

No Comments

Leave a Comment