Verslag van de uitgifte 2 maart 2018 | Voedselbank De Bilt
1124
post-template-default,single,single-post,postid-1124,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag van de uitgifte 2 maart 2018

Verslag van de uitgifte 2 maart 2018

Verslag van de uitgifte 2 maart 2018 Voedselbank De Bilt

Aanwezig:

Magazijn: Alfred, Hardy, Riet, Rienie, Morris Theo was ziek
Inpakkers:  Angeniet, Thea ,Trix en Marijke
Gastvrouwen / heren: Hardy, Christine, Ellys, Isabella, Karina, Morris, Nelleke Guido, Ruth en Jacq
Chauffeurs: Luc en  Eric
Coördinator:  Corry, Ruth en Jacq

Van onze sponsors kwam het volgende binnen:

  • Zowel van de Centrumkerk als de Ontmoetingskerk was er een tas met artikelen. Van WenD waren er aardappelen, eieren, savooiekool, rode en witte kool. Van Angeniet was er een krat lang houdbare artikelen. Ook van de Opstandingskerk was er een krat houdbare artikelen. Erno bracht een tas speelgoed. Van de Marnix Academie uit Utrecht kwamen er 4 kratten.
  • Corry en Jacq zijn de bloemen gaan halen bij Fonville: witte en paarse tulpen en rode rozen.
  • Jacq had intussen de werklijst op de computer bijgewerkt met de afmeldingen die binnen gekomen waren per telefoon, voicemail of email.
  • Intussen weer de lunch klaargezet, de vloeren gestofzuigd, zodat alles gereed was voor de uitgifte.
  • Na de lunch kon de uitgifte beginnen.

Uitgifte:

Deze week hebben we voor 72 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 205 personen.  Drie afnemers waren niet geweest, zonder bericht. Corry heeft  de administratie gedaan.  We hadden voldoende  gastvrouwen/-heren. De uitgifte verliep dan ook voorspoedig. Rond 14.00 uur waren we  klaar. Rond 14.30 uur kon iedereen naar huis.

Diversen:

Wil iedereen zijn / haar vrije dagen opgeven voor de maanden april, mei en juni, zodat het nieuwe rooster gemaakt kan worden? Graag vóór 16 maart!!!

Iedereen heel hartelijk dank voor al het werk!

No Comments

Leave a Comment