Verslag uitgifte 20 oktober | Voedselbank De Bilt
879
post-template-default,single,single-post,postid-879,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 20 oktober

Verslag uitgifte 20 oktober

Tilly bood zich aan om de bloemen bij Fonville op te halen. Daar kreeg ze deze keer een 3-tal bossen met hele grote chrysanten en nog een bos met blauwe bloemen mee en nog een aantal bloempotjes met calanchoë.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

  • Van Willem en Drees was er deze week niets.
  • Van Huize het Oosten bracht Luc een hoeveelheid lang houdbare producten.
  • Isabella haalt wekelijks het brood bij bakker John op en ook de manden uit de Maartenskerk.
  • Ik werd ’s morgens gebeld door een mevrouw uit Nieuwstraat, die nog wat drankjes en pasta voor ons beschikbaar had. Onze buschauffeurs hebben de spullen bij haar opgehaald.

 

Uitgifte:

Deze week hebben we voor 55 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 168personen.

Agenda:

  • November actie AH De Bilt

Diversen:

  • Sinds enige tijd krijgen we regelmatig eieren uit Arnhem. Deze zijn echter verpakt op bladen van 30 stuks, teveel om zo aan de afnemers mee te geven. Daarom vragen wij al onze vrijwilligers en afnemers om eierdoosjes te sparen en die bij gelegenheid mee te brengen, zodat we de eieren op een veilige manier kunnen verpakken.
  • Coördinator: Wij zoeken nog steeds een 2e coördinator in plaats van Ferrand. Als iemand zich geroepen voelt of iemand kent, die wel interesse heeft hoor ik het graag via coordinator@voedselbankdebilt.nl
  • Op 22 oktober verzorgt de Rotaryclub Groot Bilthoven voor de kinderen van onze afnemers een dagje uit naar Burgers Zoo in Arnhem. Ruim 8o kinderen en begeleiders zullen van deze gelegenheid gebruik maken. Heel veel dank aan de Rotaryclub namens onze afnemers.

No Comments

Leave a Comment