Verslag uitgifte 25 augustus 2017 | Voedselbank De Bilt
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 25 augustus 2017

Verslag uitgifte 25 augustus 2017

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

  • Van een anonieme gever kwam een zak snijbonen binnen.
  • Een mevrouw kwam 3 flessen met wasmiddel brengen.
  • Van de Ontmoetingskerk kwam een tasje met lang houdbare artikelen en
  • van de Centrumkerk heeft Wim Zaal een volle box met lang houdbare spullen gebracht.
  • Een mevrouw uit Maartensdijk heeft de afgelopen week een doosje met lang houdbare artikelen binnengebracht.
  • Isabella brengt wekelijks brood van bakker John en de manden uit de Maartenskerk.

Nadat  de bus teruggekomen was met producten uit de winkels, konden de kratten afgemaakt worden. De kratten waren goed gevuld. Intussen kwam Jolanda binnen met de mededeling, dat Rotary Groot Bilthoven de kinderen van onze afnemers wil verrassen met een uitje. Een paar jaar geleden hebben zij een dergelijk uitje gefinancierd naar de Efteling.

Uitgifte:  We kregen onaangekondigd bezoek van de controleurs van Holtackers en Houwers. Dat is het bureau, dat namens de NVWA de controle uitoefent op naleving van de regels van de NVWA op de uitgifte van producten. Elly heeft deze dame rondgeleid en antwoord gegeven op de vragen, die deze dame stelde.

Na afloop bleek, dat we het nog steeds goed doen. We haalde een score van 93% en dat is een heel goed resultaat. Bravo Elly, kennelijk heb je de juiste antwoorden gegeven.

Deze week hebben we voor 47 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 171 personen, 2 personen hadden zich afgemeld en 2 afnemers hebben zonder afmelding hun pakket niet opgehaald.

No Comments

Leave a Comment