Verslag uitgifte 27 oktober | Voedselbank De Bilt
881
post-template-default,single,single-post,postid-881,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 27 oktober

Verslag uitgifte 27 oktober

Deze week waren er geen groenten uit Cothen, dit in tegenstelling tot vorige week.
Toen heb ik vermeld, dat er geen groenten uit Cothen waren, maar dat was dus wel het geval.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

  • Van Willem en Drees was er deze week niets.
  • Van de Ontmoetingskerk kwam er deze week een volle tas met lang houdbare producten.
  • Een mevrouw had haar kast opgeruimd en kwam 2 zakken brengen met blikjes en potjes en een zak met Ligakoeken.
  • Een anderen mevrouw kwam ook nog een tas met lang houdbare spullen afleveren.
  • Isabella haalt wekelijks het brood bij bakker John op en ook de manden uit de Maartenskerk.

Ik had intussen een flyer uitgeprint waarop een sinterklaasfeest word aangekondigd op 25 november voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar in restaurant Bij de Tijd verzorgd door mensen van Stichting Mens De Bilt.

Mensen kunnen zelf hun kinderen aanmelden die hiervoor in aanmerking komen. 1 Volwassene (ouders, grote broer of zus) mogen de kleintjes begeleiden.

Uitgifte:

Deze week hebben we voor 54 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 168 personen,

Agenda:

  • 18 november actie AH De Bilt
  • Van woensdag 9 nov tot en met 22 nov houdt Lidl een winkelactie voor kerstpakketten. Deze actie is landelijk. Ook Jumbo, Mars en Hema zullen extra dingen doen voor de afnemers van de Voedselbank.
  • De eierdoosjes hoeven niet langer gespaard te worden. Deze hebben we nu ruim voldoende. Maar er is wel een chronisch tekort aan boodschappentassen. Dus als er mensen zijn, die nog tassen over hebben, dan zij we daar heel blij mee.
  • Coördinator: Wij zoeken nog steeds een 2e coördinator in plaats van Ferrand. Als iemand zich geroepen voelt of iemand kent, die wel interesse heeft hoor ik het graag via coordinator@voedselbankdebilt.nl 
  • Op 22 oktober heeft de Rotaryclub Groot Bilthoven voor de kinderen van onze afnemers een dagje uit naar Burgers Zoo in Arnhem verzorgd.. de bus was goed gevuld en ik heb heel positieve reactie gehoord van mensen, die mee geweest zijn. Nogmaals Heel veel dank aan de Rotaryclub namens onze afnemers, voor de perfecte organisatie.

No Comments

Leave a Comment