Blog

Voedselbank De Bilt / Uitgifte  / Verslag uitgifte 3 februari 2017

Verslag uitgifte 3 februari 2017

De bus kwam uit Cothen met wat groenten en fruit. Bij Fonville waren er witte chrysanten, witte rozen en roze en oranje tulpen en nog 2 witte anthuriums. Er werden vandaag de volgende goederen binnengebracht: nog 2 ½ krat lang houdbare producten van de actie bij de Hersteld Hervormde gemeente Maartensdijk. Een anonieme gever bracht een tas met lang houdbare producten. School de Rietakker kwam het overschot aan fruit brengen, dat zij hadden overgehouden van een fruitdag, Isabella bracht uit de Maartenskerk de inhoud van de manden, die tijdens de dienst gevuld worden. Wim Zaal bracht uit de Centrumkerk een halve krat lang houdbare producten en Riemke bracht van haar Julianaschool pakjes melk, die overgebleven waren van de lunch.

De bus kwam voor de tweede keer binnen, nu met de producten die uit de ronde langs de winkels waren verkregen. Hiermee werden de pakketten verder afgemaakt . Ferrand maakte de computer gereed om bij de uitgifte gebruikt te kunnen worden.

Evenals vorige week waren er ook nu 58 pakketten gemaakt voor 183 personen, waarvan voor 1 afnemer een noodpakket. Er waren  2 afmeldingen, 2 Niet Geweest, waarvan 1 voor de 2e keer . Deze persoon schrijven we dus uit.