Blog

Voedselbank De Bilt / Uitgifte  / Verslag uitgifte 3 maart 2017

Verslag uitgifte 3 maart 2017

Er werden appels verpond, en ook in het magazijn werd al hard gewerkt om alles op tijd voor de uitgifte van vanmiddag gereed te maken. Intussen kwam de bus terug met de vracht van Willem & Drees. Terwijl die werd uitgeladen ben ik even naar Fonville gegaan om te zien of er ook nog bloemen voor ons waren. Ik kreeg veel bossen witte tulpen mee en 2 bosjes met campanula’s Ruim voldoende om ieder die dat wilde van een bosje bloemen te voorzien.

Er werden vandaag de volgende goederen binnengebracht: Thea bracht van de MC-kerk uit Den Dolder 2 kratten met levensmiddelen mee. Wim Zaal had de afgelopen week een halve krat met lang houdbare producten binnen gebracht.

Isabella had de inhoud van de manden uit de Maartenskerk meegebracht. Onze anonieme gever kwam weer een zak appels brengen. Tenslotte kwam Mevrouw Bruinse namens huize Het Oosten 9 Plusdozen van de spaaractie en nog 2 tassen met inhoud brengen.

Deze week waren er 62 pakketten gemaakt voor 199 personen. Er waren 2 afmeldingen en er was 1 nieuwe afnemer. Er was ook een afnemer, die vandaag voor het laatst een pakket kwam halen Zij gaat nu verder zonder de Voedselbank. Wij wensen haar veel succes.