verslag uitgifte 3 november 2017 | Voedselbank De Bilt
892
post-template-default,single,single-post,postid-892,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / verslag uitgifte 3 november 2017

verslag uitgifte 3 november 2017

Om 9.30 aanwezig op de Molenkamp. De inpakploeg zat al aan de koffietafel. Uit Cothen  was er wat groenten en fruit Na de koffie werd er flink gewerkt om da producten die uit Arnhem kwamen in de kratten te doen.. Tilly verzorgde naast het inpakken de koffie voor alle werkers.
Deze week waren er weer wel bloemen van Fonville nl. 7 bossen witte rozen. We hebben iedere afnemer een roos aangeboden, zodat ieder, die dat wilde met een bloem naar huis ging.
Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:
Van Willem en Drees was er wat groente..
Van de Ontmoetingskerk kwam er deze week een kleine tas  met lang houdbare producten.
Een meneer kwam een zak appels brengen..
Isabella haalt wekelijks het brood bij bakker John op en ook de manden uit de Maartenskerk.
Nadat  de bus teruggekomen was met producten uit de winkels,  konden  de kratten verder worden afgemaakt en was alles klaar voor de uitgifte
Het uitdelen van de volgnummers heb ik deze week zelf ter hand genomen. Er waren geen klachten meer.
Na het stofzuigen van de ruimten was alles klaar voor de uitgifte. En kon er gelunched worden.

Uitgifte:
Alfred  deed de instructie voor de gastvrouwen/heren. Deze week hebben we voor 59 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 180 personen. Er waren maar liefst 5 nieuwe gezinnen aangemeld.
Ook deze week waren we om 14.00 uur klaar  2 afnemers halen hun pakket op maandag op 1 afnemer heeft zijn pakket niet opgehaald  Die heb ik dus een brief geschreven met onze voorwaarden voor het verkrijgen van een pakket.. Na een kop koffie of thee weer de schoonmaak aangepakt om 14.30 kon iedereen naar huis.

No Comments

Leave a Comment