Verslag uitgifte 4 augustus 2017 | Voedselbank De Bilt
806
post-template-default,single,single-post,postid-806,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 4 augustus 2017

Verslag uitgifte 4 augustus 2017

Deze keer ook groente uit Arnhem. Van Willem en Drees was er deze week veel groente en fruit. Zo was er broccoli, courgettes, heel veel kisten appels en aardappelen. Ik kreeg van Fonville een aantal bossen roze rozen in verschillende tinten mee, die ik in boeketjes van 3, soms 4, rozen heb verdeeld. Er was ook nog een boeketje met gele bloemen. Er was niet voor elke afnemer een bloemetje.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:
Van onze tuinder van Vollenhove kwamen snijbonen, rabarber en pepermunt. Een anonieme gever kwam 70 bloemkolen, die ze gekocht had, brengen en ook nog een halve kist sperzieboontjes en een aantal courgettes uit eigen tuin.
De kratten waren ook vandaag weer goed gevuld.

Deze week hebben we voor 48 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 158 personen, 2 personen hadden zich afgemeld en 2 nieuwe afnemers hebben zonder afmelding hun pakket niet opgehaald. 1 afnemers kwam vandaag voor het laatst en gaan nu verder zonder de voedselbank.

No Comments

Leave a Comment