Verslag uitgifte 8 september | Voedselbank De Bilt
839
post-template-default,single,single-post,postid-839,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag uitgifte 8 september

Verslag uitgifte 8 september

Van Willem&Drees kwamen verschillende groenten.: Courgettes, uien, broccoli en patisson. De uien moesten in zakjes verdeeld worden. Uit Arnhem was er deze week een beetje zuivel.

Bij Fonville kreeg Tilly 7 bossen met rode rozen. We hebben ze deze keer per stuk uitgereikt.

Van onze trouwe sponsors kwam afgelopen week het volgende binnen:

Van huize het Oosten kregen Luc en Eric 2 kratjes met lang houdbare artikelen. Van de Maria Christinakerk uit Den Dolder kwamen 3 dozen met lang houdbare artikelen. De hervormde kerk uit Westbroek kwam ons verblijden met 3 kratten lang houdbaar. Isabella brengt wekelijks brood van bakker John en de manden uit de Maartenskerk. ’s Middags werd ik gebeld door studenten die een hele bus met levensmiddelen over hadden gehouden van een kamp van de studentenvereniging. Hierin zat fruit (appels en bananen) drankjes (melk, limonade, coca cola pakken sap), veel brood en heel veel lang houdbare producten. Vanzelfsprekend waren we hier heel blij mee. Intussen was er even tijd voor koffie. Ik had ook nog een email gekregen van een mevr. Meijer. Zij bood kindertijdschriften aan maar ook tijdschriften voor volwassenen met de vraag of hiervoor onder onze afnemers belangstelling bestond. Ik heb afgesproken dat we het zouden uitproberen. Als er vraag naar is, dan kunnen we nog meer krijgen.

Nadat de bus teruggekomen was met producten uit de winkels,  konden de kratten afgemaakt worden. De kratten waren weer goed gevuld.

Deze week hebben we voor 53 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 171 personen, 2 personen  hadden zich afgemeld en 1 afnemer heeft zonder afmelding haar pakket niet opgehaald, maar vorige week lag deze vrouw in het ziekenhuis en het kan dus zijn, dat ze hiervan nog niet terug was.

No Comments

Leave a Comment