Verslag van de uitgifte 9 feb. 2018 | Voedselbank De Bilt
1107
post-template-default,single,single-post,postid-1107,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Verslag van de uitgifte 9 feb. 2018

Verslag van de uitgifte 9 feb. 2018

Verslag van de uitgifte 9 feb. 2018 Voedselbank De Bilt

Aanwezig:
Magazijn: Alfred, Hardy,Moris, , Riet.
Inpakkers: Angeniet (als invalkracht), Moris, Leo, Thea,  Ahmad
Gastvrouwen/heren: Bineke , Karin, Liesbeth, Marijke,Christine, Hardy,  Kalima, Guido, Moris, Janneke had zich afgemeld.
Chauffeurs: Luc en Eric.
Coördinator:  Corry de Rooij en Jacq en ’s middags Ruth

 • Het  “winkelen”  in Nieuwegein is met een week uitgesteld.
 • Toen ik binnenkwam zat een klein groepje mensen aan tafel voor de koffie. Theo was vanwege een blessure aan zijn schouder niet aanwezig.
 • Omdat we een kleine inpakploeg hadden, heb Angeniet gebeld of ze kon komen helpen. En dat kon. Hartelijk dank daarvoor.
 • Ook uit Arnhem en Nieuwegein hadden we wat groenten gekregen. Na de koffie is Corry  de bloemen gaan halen bij Fonville :een aantal  bosjes  wiite hyacinten. We hebben ze per stuk uitgedaald.
 • Van onze sponsors kwam het volgende binnen:
 • Angeniet kwam 24 pakkken koffie brengen, die ze van een lid van hun kerkgemeenschap had gekregen.
 • Mensen van de hervormde gemeente in Westbroek kwamen drie volle kratten met lang houdbare levensmiddelen brengen. Zij hebben weer 3 lege kratten meegenomen, die zij de komende maand weer gaan vullen.
 • Van de Ontmoetingskerk in Maartensdijk kreeg ik 1 krat  met lang houdbare producten.
 • Een particulier kwam 1 tas met 2 zakken appels brengen.
 • Isabella haalt wekelijks het brood bij bakker John op en ook de manden uit de Maartenskerk .
 • Ahmed deelde de kaartjes met volgnummers weer uit. Ook de kratten van de afnemers werden weer door hem op tafel gezet.
 • Ik had intussen de werklijst op de computer bijgewerkt met de afmeldingen die binnen gekomen waren per telefoon, voicemail of email.

Dorrit heeft nog 4 boeketjes bloemen gehaald voor de mensen die 5 jaar als vrijwilliger voor ons hadden gewerkt, maar die nog geen bloemen hadden gehad op de nieuwjaarsborrel: Dat waren: Yvonne, Thea, Rob Volkers en Henny. Henny was niet thuis maar ze zou de bloemen maandag op komen halen.

Alles was klaar voor de lunch en daarna kon de uitgifte beginnen.

Uitgifte:

Deze week hebben we voor 71 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 209 personen.  Corry heeft  de administratie gedaan. Ruth en ik hebben ons bezig gehouden met de uitgifte. We Hadden voldoende  gastvrouwen/-heren  . De uitgifte verliep dan ook voorspoedig . Rond 14.15 uur waren we  klaar. 3 personen hebben hun pakket niet opgehaald en ook niet afgemeld., waarvan 2 voor de 2e maal Deze Laatsten heb ik dus nu uitgeschreven.2 Afnemers hadden vorige week al aangekondigd dat ze geen pakket meer nodig hebben dus die zijn nu ook uitgeschreven.

Deze week is er 1 nieuwe afnemer bijgekomen.

Rond 14.30 uur kon iedereen naar huis.

Agenda

 • De eierdoosjes hoeven niet langer gespaard te worden. Deze hebben we nu ruim voldoende. Maar er is wel een chronisch tekort aan boodschappentassen. Dus als er mensen zijn, die nog tassen over hebben, dan zij we daar heel blij mee.
 • Het magazijn heeft op dit moment een tekort aan vrijwilligers, door het uitvallen van Theo en Jenneke, Hardy heeft zich al gemeld, dat hij behalve vrijdag ook wel andere dagen kan helpen. Als er nog meer mensen dit ook kunnen en willen doen, meld je dan bij Alfred: Aschleiffert@hotmail.com

Iedereen heel hartelijk dank voor al het werk!

No Comments

Leave a Comment