Verslag van de uitgifte 9 maart | Voedselbank De Bilt
1207
post-template-default,single,single-post,postid-1207,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / uitgifte  / Verslag van de uitgifte 9 maart

Verslag van de uitgifte 9 maart

Verslag van de uitgifte 9 maart 2018 Voedselbank De Bilt

Aanwezig

Magazijn: Alfred, Hardy, Moris, Elly en Theo
Inpakkers:  Jennifer, Thea ,Leo, Tilly en Moris
Gastvrouwen / heren: Rineke, Henny, Kalima, Hardy, Janneke, Liesbeth, Marijke, Trix,  Rith en Jacq
Chauffeurs: Luc en  Eric
Coördinator:  Corry, Ruth en Jacq

Van onze sponsors

  • Van de Ontmoetingskerk was er een tas met artikelen, van margriet 3 tassen en van Jan drie zakken appelen.
  • Corry is de bloemen gaan halen bij Fonville: verschillende kleuren tulpen en hyacinten.
  • Deze week waren er doosjes met kleine paaskuikentje om neer te zetten
  • Jacq had intussen de werklijst op de computer bijgewerkt met de afmeldingen die binnen gekomen waren per telefoon, voicemail of email.
  • Intussen weer de lunch klaargezet, de vloeren gestofzuigd, zodat alles gereed was voor de uitgifte.
  • Na de lunch kon de uitgifte beginnen. 

Uitgifte

Deze week hebben we voor 70 gezinnen pakketten gemaakt voor in totaal 192 personen.  Drie afnemers waren niet geweest, zonder bericht. Corry heeft  de administratie gedaan.  We hadden voldoende  gastvrouwen/-heren. Naast wat onduidelijkheden over enkele pakketten, die samen met Jacq en Ruth opgelost werden, verliep de uitgifte ook nu weer voorspoedig. Rond 14.00 uur waren we  klaar. Rond 14.30 uur kon iedereen naar huis.

Agenda

  • Zaterdag 17 maart is er een actie van de voedselbank bij de Plus in Bilthoven. Voor de middag (tussen 14.00 en 17.00 uur) worden nog enkele mensen gezicht om te assisteren. Je kunt het doorgeven aan contact@voedselbankdebilt.nl
  • Wil iedereen zijn / haar vrije dagen opgeven voor de maanden april, mei en juni, zodat het nieuwe rooster gemaakt kan worden? Graag vóór 16 maart!!!

Zaterdag 10 maart: NL DOET

Zaterdag waren er 17 enthousiast dames van de Rotaryclub Bilthoven – Zandzegge om de voedselbank eens grondig onder handen te nemen. Er werd gepoetst, ramen gelapt, kratten gereinigd met de hoge drukspuit, de keuken gesopt, het speelgoed schoongemaakt, etc… Om half een was de klus geklaard.

Iedereen heel hartelijk dank voor al het werk.

 

No Comments

Leave a Comment