Blog

Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Voedselbank De Bilt doet mee aan de Vrijwilligersbanenroute in gemeente De Bilt

Voedselbank De Bilt doet mee aan de Vrijwilligersbanenroute in gemeente De Bilt

De Bilt, 18 september – Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de eerste editie van de Vrijwilligersbanenroute plaats. Onder het motto Vrijwilligerswerk. Gewoon doen! zet Voedselbank De Bilt haar deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk. Bij Voedselbank De Bilt kunt u langskomen om te ervaren hoe leuk het is om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht bij de 40 andere organisaties in gemeente De Bilt.

Tijdens de vrijwilligersbanenroute kunnen vrijwilligers bij ons achter de schermen komen kijken. Dit biedt een unieke mogelijkheid om te zien hoe waardevol het werk is wat wij hier doen. Om de vrijwilligers een goed beeld te geven van onze vrijwilligersfunctie kun je op 6 of 7 oktober actief meehelpen in de voorbereiding van de uitgifte. Wij hopen u graag te zien op een van deze dagen.

Vrijwilligersbanenroute
De vrijwilligersbanenroute wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Waar men eerdere jaren langs kon komen op de vrijwilligersbanenmarkt, heeft de Vrijwilligerscentrale MENS De Bilt nu een route uitgezet langs verschillende organisaties die op zoek zijn naar u! Waar beter kunt u ervaren of het vrijwilligerswerk bij u past, dan bij de eigen organisatie? Daarom zal (organisatie) voor u klaar staan op 6 en 7 oktober om u alles te vertellen over vrijwilligerswerk bij (locatie).

Ter info
Voor het complete aanbod aan organisaties en mogelijke wandelroutes kunt u kijken op www.mensdebilt.nl voor specifieke vragen over Voedselbank De Bilt kunt u terecht bij Andre Schellart via contact@voedselbankdebilt.nl of via 030 – 751 46 01.