Voedselbank-plank in boekhandels | Voedselbank De Bilt
1287
post-template-default,single,single-post,postid-1287,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Voedselbank-plank in boekhandels

Voedselbank-plank in boekhandels

De Bilthovense Boekhandel en Bouwman Boeken (De Bilt) hadden de afgelopen weken een wel heel speciale plank: de Voedselbankplank. Bezoekers van de boekenwinkels kunnen op deze plank boeken doneren. Een mooi initiatief van onderneemster Ike Bekking, waarmee de kinderen van de Voedselbank prentenboeken cadeau kunnen krijgen.

Jolanda van Hulst (voorzitter Voedselbank De Bilt) was aanwezig om de opbrengst in ontvangst te nemen: ‘Fantastisch dat we deze boeken aan de kinderen van onze afnemers kunnen geven; veel dank aan de donateurs en natuurlijk de beide boekwinkels in onze gemeente’.

Voedselbankplank

Foto door Henk van de Bunt.

 

No Comments

Leave a Comment