Vrijwilliger worden | Voedselbank De Bilt
24
page-template-default,page,page-id-24,page-parent,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Vrijwilliger worden

Voedselbank De Bilt werkt uitsluitend met vrijwilligers. De hele organisatie van het zoeken van leveranciers, het collecteren en selecteren van de levensmiddelen, het uitdelen van de pakketten etc. wordt uitgevoerd door vrijwilligers die dit allen volledig onbezoldigd doen. Zowel gastvrouwen voor het uitdelen van pakketten, de magazijnvrijwilligers die voedsel op de juiste manier sorteren, mensen die de voedselpakketten samenstellen, en mensen die onze koelbus rijden naar lokale leveranciers om voedsel op te halen.

Wij hebben regelmatig vrijwilligers nodig. Interesse? Neem contact op via contact@voedselbankdebilt.nl. Dit kan ook als u nog niet precies weet wat u wilt doen, alle hulp is welkom!

Vacatures

Chauffeur koelbus (m/v)
Gastvrouw / Gastheer
Coördinator Evenementen
Coördinator communicatie