Coördinator Communicatie | Voedselbank De Bilt
388
page-template-default,page,page-id-388,page-child,parent-pageid-24,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Vrijwilliger worden / Coördinator Communicatie

Voedselbank De Bilt verzorgt wekelijks voedselpakketten voor mensen die in de financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 65 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Coördinator Communicatie

Functie-omschrijving

Je  bent verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de stichting en draagt zorg voor zowel interne als externe communicatie-uitingen. Je bent eerste aanspreekpunt voor de pers, en schrijft persberichten. Daarnaast beheer je de website (plaatsen van vacatures, nieuwsberichten etc.) en sociale media.

Het betreft een zelfstandige functie: je kunt de tijd waarin je werkt grotendeels zelf plannen. De werkzaamheden kunnen voor een deel vanuit je eigen huis (online) worden gedaan. Voedselbank De Bilt heeft ook een werkruimte (magazijn, kantoor, etc) in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt (aan parkeerplaats achter Dirk vd Broek supermarkt). Hier vindt elke vrijdag de uitgifte plaats en is er plek om te werken en vergaderen. Het aantal uren per week zal verschillen en daar zijn we graag flexibel in!

Gewenst profiel

  • Communicatieve en organisatorische kwaliteiten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, schrijfvaardig.
  • Ervaring met mail, tekstverwerking en werken in WordPress is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 250 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar de secretaris op contact@voedselbankdebilt.nl of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur).