Chauffeur koelbus m/v | Voedselbank De Bilt
385
page-template-default,page,page-id-385,page-child,parent-pageid-24,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Vrijwilliger worden / Chauffeur koelbus m/v

Voedselbank De Bilt verzorgt wekelijks voedselpakketten voor mensen die in de financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo ́n 75 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Chauffeur koelbus

Functie-omschrijving

Samen met een andere chauffeur of bijrijder er zorg voor dragen dat er zes dagen in de week bij de diverse lokale supermarkten voedsel wordt opgehaald. Voor de Voedselbank is dit een zeer belangrijke representatieve functie. Immers u bent mede het gezicht van de Voedselbank naar onze leveranciers. Leveranciers waar we niet zonder kunnen. Voedselbank De Bilt is gevestigd met een werkruimte (magazijn, kantoor, etc) in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt (aan parkeerplaats achter Dirk vd Broek supermarkt). Hier vindt 1x per week de uitgifte plaats, en er is plek om te werken en vergaderen. Het aantal werk-uren per week zal verschillen, maar in principe varieert dit van 2 tot maximaal 4 uur per week overeenkomstig het door de bus coördinator opgezette rooster.

Taken

  • Het besturen van een VW Crafter welke voorzien is van een koelinstallatie.
  • Het tillen van kratten vol producten naar en van de bus.
  • Het bijhouden van een temperatuur registratie.
  • Het reinigen van de koelruimte in bus.

Inzet

  • Er wordt dagelijks volgens rooster bij de leveranciers voedsel opgehaald
  • De werktijden zijn van ca.11.00 uur tot ca.12.30 uur
  • Uiteraard in overleg en meer/minder inzet altijd mogelijk
  • Het voedsel is in kratten opgeslagen en dient in de voedselbank in de aanwezige koel- en vrieskist/kast te worden opgeslagen.
  • En de temperatuur dient ook dan weer te worden geregistreerd.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Neem dan contact op met de transportcoördinator: buscoordinator@voedselbankdebilt.nl of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur).

Voor berichten over ons werk, volg ons op twitter, facebook, instagram of LinkedIn.