Medewerkers evenementen | Voedselbank De Bilt
573
page-template-default,page,page-id-573,page-child,parent-pageid-24,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Vrijwilliger worden / Medewerkers evenementen

Medewerkers Evenementen
Voedselbank De Bilt is op zoek naar een vast team vrijwilligers voor diverse evenementen.

Functie omschrijving
Ondersteunen van allerlei soorten events en acties van Voedselbank De Bilt. Denk aan supermarktacties (circa 4x per jaar), deelname aan een braderie, Open Dag, vrijwilligers-BBQ en kerstborrel Het team werkt volgens een draaiboek en met een planning.

Gewenst profiel
Sociale aanpakker.
Communicatieve kwaliteiten.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 180 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een E-mail naar de secretaris op contact@voedselbankdebilt.nl. of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur).