Coordinator evenementen | Voedselbank De Bilt
533
page-template-default,page,page-id-533,page-child,parent-pageid-60,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Voedselbank De Bilt verzorgt wekelijks voedselpakketten voor mensen die in de financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 65 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Coördinator/vrijwilliger evenementen

Functieomschrijving 

Coördinatie en organisatie (incl bemensing) van allerlei soorten events en acties. Denk aan acties in supermarkten (ca 4x per jaar), deelname aan een braderie, open dagen, vrijwilligers-BBQ en kerstborrel, etc. Indien nodig maak je draaiboeken en planningen. Je stemt veel af met de coördinator communicatie en/of het bestuur.

Het betreft een zelfstandige functie: je kunt de tijd waarin je werkt grotendeels zelf plannen. De werkzaamheden kunnen voor een deel vanuit je eigen huis (online) worden gedaan. Voedselbank De Bilt heeft ook een werkruimte (magazijn, kantoor, etc) in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt (aan de parkeerplaats achter de Dirk vd Broek supermarkt). Hier vindt elke vrijdag de uitgifte plaats en er is plek om te werken en vergaderen. Het aantal uren per week zal verschillen, maar in principe varieert dit van 2 tot (bij hoge uitzondering) max 10 uur per week.

Gewenst profiel 

  • Sociale aanpakker
  • Communicatieve en organisatorische kwaliteiten
  • Basis computervaardigheden (mail, tekstverwerking, etc) 

Ons aanbod 

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 200 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar de secretaris op contact@voedselbankdebilt.nl. of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur). We drinken graag eens een kop koffie (of thee) met je!