Coördinator Transport | Voedselbank De Bilt
1270
page-template-default,page,page-id-1270,page-child,parent-pageid-60,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.8,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Voedselbank De Bilt verzorgt wekelijks voedselpakketten voor mensen die in de financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo’n 65 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Coördinator Transport

De koelbus van de Voedselbank rijdt dagelijks uit om bij onze leveranciers & donoren levensmiddelen op te halen. Hiervoor staat een groep loyale vrijwilligers/chauffeurs klaar, waar de coördinator Transport het aanspreekpunt voor is. Lijkt het je wat om met deze groep samen de bus in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Taakomschrijving

• Coördineert logistiek; onderhoudt contacten met leveranciers;
• verzorgt rijschema/rooster chauffeurs;
• is verantwoordelijk voor rijdend materieel(onderhoud en reparaties) en voor de koel- en vriesinstallaties.
• lid van het bestuur: aanwezig bij bestuursvergaderingen

Ons aanbod 

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 200 volwassenen en kinderen.

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar de secretaris op contact@voedselbankdebilt.nl. of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur). We drinken graag eens een kop koffie (of thee) met je!